Je Tomelet-account verwijderen
Je hebt alleen een account als je bent ingelogd voor Tomelet Sync. De gratis lezer heeft geen account en bewaart alles op je apparaat — als je de app verwijdert, zijn die gegevens weg.
Op deze website
Kun je de app niet meer openen, begin dan hier. Vul het adres in waarmee je bent ingelogd en we mailen je een link om de verwijdering te bevestigen.
Kijk in je inbox
Als een account dit adres gebruikt, hebben we je instructies gestuurd. De link verloopt over 60 minuten.
We konden Tomelet niet bereiken
Controleer je verbinding en probeer het opnieuw.
In de app (het snelst)
- Open Instellingen → Account.
- Tik op Mijn account verwijderen en bevestig.
- Je account wordt meteen gesloten en ingepland voor verwijdering.
Per e-mail
Kun je de app niet meer openen, mail dan naar [email protected] met als onderwerp "Delete my Tomelet account", vanaf het e-mailadres dat aan je inlogprovider (Google, Apple of Facebook) is gekoppeld. Deze mailbox wordt in het Engels afgehandeld. We bevestigen binnen 7 dagen en vragen je misschien om aan te tonen dat het account van jou is.
Wat wordt verwijderd
- Je profiel en de gekoppelde inlogidentiteiten (Google, Apple, Facebook, LinkedIn, WeChat)
- Alle geregistreerde apparaten en hun sleutels
- Alle versleutelde synchronisatiegegevens en versleutelde bestanden
- Supportdossiers die naar jou herleidbaar zijn
De verwijdering is binnen 30 dagen afgerond. Beveiligingslogboeken verlopen binnen 12 maanden na aanmaak. Anonieme, samengevoegde statistieken blijven bewaard.
Wat hiermee niet wordt verwijderd
- Je abonnement. Zeg het apart op in Google Play (Betalingen en abonnementen) of in de App Store (Instellingen → Apple ID → Abonnementen). Je account verwijderen geeft geen geld terug en zegt geen winkelabonnement op.
- Gegevens op je apparaten. Lokaal opgeslagen boeken en aantekeningen blijven staan tot je de app verwijdert of de gegevens ervan wist.
- Gegevens bij je inlogprovider (Google, Apple, Facebook), waarvoor diens regels gelden. Daar kun je Tomelet ook de toegang ontnemen via je accountinstellingen.